Vil du gerne minimere det aftryk, dine produkter sætter på miljøet?

Som én af de første virksomheder i Nordeuropa tilbyder vi hos Brandt pulverlakering af emner, der ikke tåler høj varme. Det gør det muligt for dig at vælge pulverlakering til materialer som træ, MDF, plastkompositter og genbrugsplast.

Sammenlignet med vådlakering får dit emne et mindre miljøaftryk og en mere slidstærk overflade. Den nye teknologi er derfor en ideel løsning til dig, der gerne vil optimere din overfladebehandling i en mere miljørigtig retning – uden at gå på kompromis med krav til kvalitet og slidstyrke.

Miljø

Reducér energiforbruget med op til 50% per emne

Stiller du krav til dit produkts miljøaftryk? Vidste du, at du kan reducere energiforbruget med helt op til 50% per emne, når du skifter fra traditionel vådlakering til pulverlakering af varmefølsomme emner? Det gælder også, hvis vi sammenligner med vandbaseret vådlakering, der ofte er den lakeringsform, der vælges til varmefølsomme emner som møbler og inventar af træ.

Sammenlignet med vådlakering får dit emne et mindre miljøaftryk og en mere slidstærk overflade. Den nye teknologi er derfor en ideel løsning til dig, der gerne vil optimere din overfladebehandling i en mere miljørigtig retning – uden at gå på kompromis med krav til kvalitet og slidstyrke.

Vil du gerne vide, hvilke fordele du kan opnå? Så kontakt os, og lad os tage en snak om dine muligheder.

Effektivitet

Fuld hærdet efter få minutter

Der går kun nogle få minutter fra dit emne er pulverlakeret, til det er fuld hærdet. Det sikrer dig et effektivt og fleksibelt produktionsflow, hvor dine emner hurtigt står klar til levering.

Teknologi

UV-hærdning ned til
80 grader

Den nye pulverlakering er ideel til emner, som ikke tåler høj varme.

Det kan være produkter af træ, MDF, plastkompositter og genbrugstræ. Normalt hærder pulverlakker ved ca. 150-230 grader, men med den nye teknologi er vi i stand til at hærde dine varmefølsomme emner helt ned til 80 grader, og det åbner op for helt nye muligheder.

Fordele

Det får du

Vi har specialiseret os i pulverlakering af:

  • Høj kvalitet og slidstyrke
  • Høj ensartethed
  • Reduceret energiforbrug – op til 50% per emne sammenlignet med vådlakering
  • Ingen VOC-udledning
  • Mindre spild – høj udnyttelsesprocent af pulveret
  • Hurtig hærdeproces, der sikrer et effektivt produktionsflow
  • Mulighed for antimikrobielle overflader
  • Stor knowhow og professionel rådgivning
  • Stor designfrihed
Æstetik

Vælg det udtryk, der matcher dit produkt – uden at gå på kompromis med krav til kvalitet

Farver, glans og overfladestruktur betyder meget for et produkts æstetiske udtryk og fremtoning. Med pulverlakering af varmefølsomme emner får du adgang til et bredt udvalg af farver og udtryk.

Med pulverlakering af varmefølsomme emner får du adgang til et bredt udvalg af farver.
En erfaren samarbejdspartner

Du kan altid regne
med Brandt

Hos Brandt tilbyder vi industrilakering til alle typer erhvervskunder i Danmark og udlandet.

Vi sætter en ære i at levere løsninger i en høj og holdbar kvalitet. Det gælder både i det arbejde, vi udfører men også i samarbejdet med vores kunder. Vi gør os umage og arbejder målrettet for at levere din ordre i den aftalte kvalitet – til tiden. Hver gang.

Kontakt

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne minimere dit miljøaftryk – uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed? Vi står klar til at tage en snak om dine muligheder