Din totalleverandør

Alt under ét tag

Med Brandt som totalleverandør har du mulighed for at samle en lang række opgaver ét sted. Det sikrer dig en effektiv og smidig proces, hvor du undgår at spilde unødig tid. Med en totalløsning hos Brandt får du hjælp gennem hele processen - fra indkøb af råmaterialer og overfladebehandling til montage, pakning og forsendelse.

Skræddersyet

Brandt som samarbejdspartner

Hos Brandt får du altid en løsning, der er skræddersyet til din virksomheds behov og branche. Vi samarbejder med bred vifte af leverandører. Det giver dig adgang til et bredt spekter af kompetencer og viden.

Kompetent rådgivning

Med Brandt får du en loyal samarbejdspartner, der lægger vægt på høj faglighed i både rådgivning og udførsel. Med udgangspunkt i dine behov kommer vi med løsningsforslag og rådgivning, som sikrer dig det mest optimale slutresultat. Uanset opgaven.

Jo tidligere vi er med i processen, desto bedre kan vi rådgive dig om dine løsninger. Vores mangeårige erfaring betyder, at vi hurtigt kan spotte udfordringer i design og konstruktioner, der på sigt kan komme til at volde problemer for produktets slidstyrke og holdbarhed. Det sparer dig for unødige problemer.

Hurtigt og professionelt

Levering til tiden

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine komponenter leveres til tiden. For at optimere din leveringssikkerhed og kvalitet arbejder vi kontinuerligt på at digitalisere alle processer i virksomheden. Samtidig arbejder vi hurtigt og professionelt, så du får et effektivt produktionsflow fra start til slut. Vores kunder spænder fra store internationale virksomheder til mindre opgaver – og vi tager os gerne af eftermontering og pakning.